Botanisch maaibeheer

Een prachtig natuurgebied onder uw hoede, maar geen idee hoe u dit moet onderhouden? De Vries houdt zich al jaren bezig met botanisch maaibeheer. Hieronder valt het plaggen en maaien van moeilijk begaanbare natuurterreinen. Met onze ervaring en kennis kunnen we elk natuurgebied op een zorgvuldige en betrouwbare manier bewerken.

Botanisch maaibeheer van riet

Riet is een prachtige plant om te zien. Maar ook na het maaien kunt u een heleboel doen met dit materiaal. Het is daarom bij uitstek geschikt voor de handel. Hiervoor moet het op de juiste manier gemaaid, gereinigd, gebonden en getransporteerd worden. Behalve het botanisch maaibeheer, kan De Vries ook hiervoor zorgen. We nemen het hele proces uit handen, zodat u niet meer hoeft om te kijken naar het botanisch maaibeheer.

Thuis in alle natuurgebieden

Sommige natuurgebieden zijn moeilijk te bewerken, omdat het moeilijk begaanbaar is. Bijvoorbeeld omdat het te nat is. Om het op een goede manier te bewerken is botanisch maaibeheer van De Vries de perfecte oplossing. Met onze speciale maaimachines kunnen we elk natuurterrein bereiken. Onze grootste uitdaging van botanisch maaibeheer is het achterlaten van een perfect gebied.