Hout shredder

De Vries Cornjum heeft een hout shredder op rupsen die in staat is het hout snel en effectief te shredden. Voor het shredden van hout hebben wij sinds 2011 een nieuw en zelf ontwikkeld machinepark dat bestaat uit een hout shredder (hout chipper), een machine met kraan en hoogkipper en een stobbenfrees. Al deze machines zijn volledig rups gedragen en daardoor uitermate geschikt voor inzet in de natte natuur.

Hout shredden tot een diameter van 50 centimeter

Onze hout shredder kan hout shredden van bomen met een diameter tot maximaal 50 centimer. Het invoergat van de shredder is 92 centimeter breed en 50 centimeter hoog. We kunnen hiermee complete bomen inclusief takken shredden. Doordat de hout shredder voorzien is van een automatisch kettinginvoer kan de kraan steeds blijven draaien terwijl het shredden gewoon doorgaat. We kunnen hiermee een maximale dagcapaciteit halen van maar liefst 500 m.

Juiste kwaliteit

De hout shredder is voorzien van een automatische zeef waarmee we er voor kunnen zorgen dat het hout altijd de juiste kwaliteit heeft. Als het voor mocht komen dat de chips te groot zijn, dan gaan deze automatisch nogmaals door de shredder om ze zo op het juiste formaat te krijgen.

Meer informatie over onze hout shredder

Als u interesse heeft in onze hout shredder, dan kunt u gerust eens met ons bellen. Wij leggen u graag alles uit over de mogelijkheden en tarieven. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 058-2575217.