Houtsnipperaar

Op zoek naar een houtsnipperaar? Als u interesse heeft in een houtsnipperaar voor in de natte natuur, neem dan eens contact op met De Vries Cornjum. Wij hebben een volledig rups gedragen houtchipper waarmee wij bomen met een diameter tot 50 centimeter terug kunnen brengen tot kleine chips. Hiermee kunnen wij hout snel en effectief shredden. Voor het hele proces maken we gebruik van een houtchipper, een machine met kraan en hoogkipper en een stobbenfrees.

Tot 50 centimeter diameter

Doordat het invoergat van onze houtsnipperaar 92 centimeter breed en 50 centimeter hoog is, kunnen wij complete bomen inclusief takken versnipperen. De shredder heeft een automatische kettingsinvoer waardoor de kraan kan blijven draaien terwijl het shredden doorgaat. Het is hierdoor zelfs mogelijk een maximale dagcapaciteit te behalen van maar liefst 500 m.

Houtsnipperaar met automatische zeef

Om ervoor te zorgen dat het hout de juiste kwaliteit heeft, is de houtsnipperaar voorzien van een automatische zeef. Deze zorgt ervoor dat chips die onverhoopt te groot blijken te zijn, nogmaals door de shredder gaan om ze op het juiste formaat te brengen.

Houtsnipperaar nodig?

Als u interesse heeft in onze houtsnipperaar en hieraan gerelateerde werkzaamheden dan kunt contact opnemen met De Vries Cornjum via 058-2575217.