Landschapsbeheer

Voor nauwkeurig landschapsbeheer is specifieke kennis en ervaring noodzakelijk. De Vries in Cornjum is gespecialiseerd in het plaggen en maaien van moeilijk begaanbare natuurterreinen. Met onze speciale machines zorgen we ervoor dat uw gebied netjes onderhouden blijft en niet beschadigd raakt. Uw landschapsbeheer is dus bij ons in goede handen.

Landschapsbeheer en meer

Bij het landschapsbeheer blijft er vaak natuurmateriaal over. Wellicht bent u geïnteresseerd in het verhandelen van dat natuurmateriaal, zoals riet. Riet is bijzonder populair binnen verschillende toepassingsgebieden. Behalve het landschapsbeheer, verzorgen wij ook het proces dat daarna komt. Bij riet bestaat dit uit het maaien, schoonmaken, inbinden en transporteren. Het landschapsbeheer is hier een belangrijk onderdeel van.

Natuur in stand houden

Elk natuurterrein op het gebied van landschapsbeheer vormt een nieuwe uitdaging voor De Vries. Ons doel is om elk gebied perfect achter te laten, zodat u er nog lang van kunt genieten. Besteedt u het landschapsbeheer aan ons uit, dan bent u verzekerd van een zorgvuldige en doordachte werkwijze. Voor elk probleem op het gebied van landschapsbeheer vinden wij de juiste oplossing. En is er voor een specifieke opdracht niet direct een oplossing voor handen, dan ontwikkelen we bijvoorbeeld nieuw materiaal, waarmee we de klus alsnog kunnen klaren. Bel eens 058-257 5217.