Maaimachines

Soms moeten we de natuur een handje helpen, dit kan door middel van maaimachines. De natuur is erg belangrijk, we kunnen niet zonder. Het geeft ons zuurstof, ontspanning en rust. Soms is het erg lastig om natuurgebieden te onderhouden. Gelukkig zijn er genoeg middelen om dit gemakkelijker te maken. De maaimachine is hier een voorbeeld van. Met behulp van maaimachines kan ieder gebied er netjes en toonbaar uit blijven zien. De Vries beschikt over diverse maaimachines waarmee u direct aan het werk kunt.

Maaimachines & Riethandel

De maaimachines kunnen worden ingezet bij riet maaien. Er is veel vraag naar riet. Denk maar aan de prachtige woonaccessoires die ontwikkeld worden. Beschikt u over een natuurgebied met riet? Door maaimachines in te zetten, kan het handelsproces starten. De Vries begint met de maaimachines, die het riet maaien. Vervolgens maken we het riet schoon, gaan we het machinaal binden en maken we het gereed voor transport. De vries neemt dus het hele traject uit handen!

Natuurgebieden bewerken

Onze maaimachines kunnen de meest moeilijk begaanbare gebieden aan. Wij zijn specialist in het plaggen en maaien van allerlei soorten natuurgebieden. Ons belangrijkste uitgangspunt hierbij is het natuurgebied perfect achterlaten. Behalve maaimachines beschikken we over ander apparatuur dat ons hierbij ondersteunt. En is er voor een specifieke opdracht speciaal materiaal nodig? Dan zorgen we hiervoor.

Informatie over rietsnijden met maaimachines

Als u meer informatie wilt over rietsnijden en de hieraan gerelateerde werkzaamheden dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord om te ontdekken wat uw behoefte is en hoe wij met rietsnijden in deze behoefte kunnen voorzien. Voor vragen of advies kunt u bellen met 058-2575217.