Rietmaaier

Als u riet wilt laten maaien, adviseren wij u om eens met ons, De Vries Cornjum, te praten. Wij zijn een specialist wat betreft het onderhoud van moeilijk begaanbare gebieden. We beschikken over zeer ervaren mensen en enorm goede uitgeruste machines waardoor wij zelfs de meeste lastige klussen aankunnen.

Zelf ontwikkelde rietmaaier

Voor het riet maaien, hebben wij de beschikking over enkele door ons zelf ontwikkelde rietmaaiers. De specificaties en functionaliteiten zijn gedurende de afgelopen 35 jaar bepaald en bijgesteld op grond van de wensen van onze klanten en de aard van de gebieden waar wij werken.

Rietmaaier met rupsaandrijving

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij het natuurproces niet of nauwelijks verstoren tijdens het gebruik van de rietmaaier. En ook de natuur blijft intact omdat de rups aangedreven rietmaaier geen schade aanricht.

Interesse over rietmaaier

Als u interesse heeft om via De Vries Cornjum rietmaaiers in te zetten in het natuurgebied waarvoor u verantwoordelijk bent, dan kunt u uiteraard gerust eens contact met ons opnemen via telefoonnummer: 058-2575217.