Rupsaandrijving

De Vries Cornjum is een specialist op het gebied van plaggen en maaien van moeilijk begaanbare natuurterreinen. Om de natte grond niet aan te tasten, is het verstandig geen gebruik te maken van te zware machines. De machines die wij gebruiken maken nagenoeg allemaal gebruik van rupsaandrijving waardoor wij de natuur intact kunnen houden. De maaier met rupsaandrijving werkt zorgvuldig en verantwoord waardoor de natuur ook voor de toekomst mooi blijft.

Wetlandtrack

Naast het gebruik van een maaier met rupsaandrijving maken wij waar nodig ook gebruik van een wetlandtrack. Uiteraard kijken wij altijd naar de aard van de klus en grondsoort om te bepalen welke machines ingezet moeten worden.

Diverse voertuigen met rupsaandrijving

De Vries Cornjum heeft al ruim 35 jaar ervaring in het onderhouden van moeilijk begaanbare natuurgebieden. Wij beschikken over een groot aantal ervaren specialistenen hebben een groot aantal machines (met rupsaandrijving) die voor de werkzaamheden ingezet kunnen worden.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over de machines met rupsaandrijving of wellicht andere vragen heeft, kunt u gerust telefonisch contact opnemen via: 058-2575217.