Schraallanden verzorgen

Schraallanden zijn uitgestrekte velden met verschillende gras- en plantsoorten. Het onderhouden van schraallanden behoeft de nodige kennis en vaardigheden. Elke grondsoort, nat of droog, vraagt om een eigen behandeling. De Vries behandelt al jaren verschillende soorten schraallanden. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we elke schraalland klus aan. Geen brug te ver.

Schraallanden plaggen en maaien

De Vries Cornjum heeft zich gespecialiseerd in het plaggen en maaien van allerlei soorten schraallanden. Bij moeilijk begaanbare natuurterreinen is niet zomaar elke maaimachine geschikt. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we het beste te werk kunnen gaan. Veel natuurterreinen zijn voor ons bekend terrein. Al het materiaal is opgeslagen in onze ruime loods van 2400 m².

Specifieke opdracht

Voor elke opdracht geldt dat wij het natuurgebied, in dit geval een schraalland, perfect achterlaten. Of het nu gaat om schraallanden, blauwgraslanden of andere natuurgebieden. Zit u met een lastig vraagstuk? Leg het gerust bij ons neer. Wij nemen het hele traject uit handen. Bij specifieke opdrachten hoort vaak speciaal materiaal. Ook bij het bewerken van schraallanden zorgen wij hiervoor.