Wetlandtrack voor natuurbehoud

Kunt u ook zo genieten van een perfect natuurgebied? De natuur is ons meest waardevolle goed. Hier moeten we zuinig op zijn. Een goede verzorging is noodzakelijk. Bij moeilijk begaanbare gebieden is dit geen gemakkelijke klus. Kennis en ervaring zijn noodzakelijk om dit goed te doen. De Vries houdt zich al jaren bezig met maaibeheer, onder andere met behulp van de wetlandtrack.

Wetlandtrack als oplossing

Natuurgebieden zijn uiterst kwetsbaar. Vooral moerasachtige gebieden vragen om een speciale behandeling. De wetlandtrack biedt uitkomst. Wordt in een moerasgebied niet de juiste machine gebruikt, dan kan het de natuur aantasten. Planten kunnen niet meer groeien zoals het hoort en het natuurgebied verandert in negatieve zin. De wetlandtrack is een speciale machine waarmee De Vries ook kwetsbare gebieden een perfecte verzorging geeft.

Opties te over

Behalve de wetlandtrack, heeft De Vries nog meer te bieden. Zo kunnen we uw riethandel volledig uit handen nemen. We zorgen dat het riet gemaaid wordt en vervolgens schoongemaakt en wel op de plek van bestemming komt. Ook kunnen we het botanisch maaibeheer van allerlei natuurterreinen uit handen nemen. Zoals u ziet, is de wetlandtrack slechts één van de unieke diensten die De Vries u biedt.